Een afspraak kan nooit worden vergeten!

Veel praktijken bellen en mailen ons met de vraag: “waarom kan ik de afspraken van mijn patiënt niet naar de App sturen?” Veel praktijken hebben al in de gaten dat een App de therapietrouw bevordert. Waarom dan hoor ik u denken, om de dood eenvoudige reden dat uw patiënt ontlast wordt en zelf controle kan behouden over de afspraak bij u in de praktijk. Wanneer men deze afspraak ook kan opslaan en niet meer kan vergeten dan wordt dit door uw patiënt als prettig ervaren. Uiteindelijk levert dit veel en veel minder “no shows” op en bespaart het u veel ongebruikte stoeltijd. Dit is voor u als praktijkhouder prettig, maar zeker net zo prettig voor uw patiënt, die namelijk geen C90 ontvangt. U zult merken dat deze razend enthousiast is en staat te springen om afspraken te ontvangen in de Mijn Tandarts App te gebruiken.

Erg blij zijn we met de samenwerking met Vertimart, die ons in staat stellen om deze koppeling te bouwen. Deze in tandheelkunde nieuwe vinding is innovatief. Innovaties moeten goed worden voorbereid en vergen tijd, veel tijd en geduld. Het wachten wordt beloond, want in onze eigen TP Culemborg App werkt deze koppeling nu goed.

Hoe gaat deze hybride koppeling nu werken? Vanuit Exquise drukt u op “stuur SMS”, patiënten die uw App hebben geïnstalleerd ontvangen dan de afspraak of afspraken in het pushbericht en slaan deze op, op dat moment stelt de App de automatische de afspraakherinneringen in. U kunt tevens zelf instellen hoeveel dagen en uren uw patiënt van te voren een reminder ontvangt. Heeft uw patiënt de Mijn Tandarts App niet geïnstalleerd dan worden de afspraken in een SMS verstuurd.

Veiligheid is erg belangrijk, uw patiënt ontvangt na het starten van de App een SMS met daarin een beveiligingscode om de koppeling tot stand te brengen.

Lees hier meer interessante informatie over de Exquise koppeling.


Integratie App & website, bekijk het hier: TP Culemborg

Henry Schein Complan_logo        
© 2024 - PRAKTIJKAPP • Site by: ClassDesign
Appbeheer login | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Verwerkersovereenkomst | Contact