Trots op onze partners

logoFamed_10
Met partner Vertimart zijn we nu de koppeling in een pilot aan het uitwerken. Nu al horen we positieve geluiden van patiënt en praktijk. Straks kunt u ook vanuit Exquise afspraken sturen naar uw patiënt, deze slaat ze eenvoudig op in de App en in de eigen agenda. Daarna ontvangt men een tweetal gratis ingebouwde automatische reminders van de afspraak. Patiënten staan versteld van dit gemak en vergeten zou nooit meer een afspraak, een win-win situatie voor praktijk en patiënt!

logoFamed_10
Ook met Complan zijn de gesprekken nu gestart om te koppelen met uw praktijkApp. Ook bij Complan gebruikers is de vraag groot naar het koppelen met de praktijkApp.

logoFamed_10
Met partner Fa-med kan uw patiënt nu direct betalen, uitstel van betaling aanvragen en meer. Uw patiënt weet zo waar hij/zij aan toe is en dit scheelt weer een hoop telefoontjes van patiënten. Geen klant van Fa-med? Geen probleem dan is deze button niet zichtbaar in uw praktijkApp.

logo

Met de gratis App GezondeMond van het Ivoren Kruis stelt u makkelijk een persoonlijk preventieprogramma op voor uw patiënt en helpt u uw patiënten een betere therapietrouw te ontwikkelen. In de praktijkApp kunnen uw patiënten eenvoudig de App GezondeMond downloaden en voor of na een behandeling snel de persoonlijke adviezen en de folders inzien.

logoVanMil_10

Ons kantoor heeft expertise op het gebied van Fiscale advisering, Vestigingsbegeleiding, Financiële Planning en Administratievoering. Wij kunnen daarom gedegen jaarrekeningen en bijbehorende belastingaangiften opstellen. Ook verzorgen wij voor cliënten de loonadministratie, inclusief aangiften loonheffing en verplichte meldingen aan instanties. Daarnaast staan wij goed bekend om onze bereikbaarheid en contacten.

Wachten is nooit fijn, en wachten voor het bezoek aan een tandarts of mondhygiënist al helemaal niet. Daarom is het zaak om wachten niet alleen zo kort, maar ook zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De tijd lijkt sneller te gaan en een langere wachttijd dan verwacht wordt als minder storend ervaren. En hoe doodt de moderne mens de tijd liever dan met zijn smartphone?

DClogo

Dental Cards: Hét patiënteninformatiesysteem voor uw praktijk. In samenwerking met onze partners in preventie, hebben wij Dental Cards ontwikkeld: een overzichtelijk patiënteninformatiesysteem voor in de wachtkamer van mondzorgpraktijken. Dental Cards biedt relevante mondzorginformatie op overzichtelijke kaartjes in een handig formaat en is gratis voor mondzorgpatiënten.

untitled

De website vergelijkmondzorg.nl is opgericht door collega Falco Everdij. VergelijkMondzorg is een onafhankelijk en transparant platform voor het vergelijken van tandartsverzekeringen en tandartstarieven en geeft de gebruiker de mogelijkheid om een mondzorgverlener te zoeken in zijn buurt.

Henry Schein Complan_logo        
© 2024 - PRAKTIJKAPP • Site by: ClassDesign
Appbeheer login | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Verwerkersovereenkomst | Contact