Mogelijkheden & Tarieven

Pakket Basic

Met pakket Basic geniet u van alle voordelen van de PraktijkApp. Uw patiënten downloaden gratis de "Mijn Tandarts" App in de AppStore en selecteren éénmalig uw praktijk. Uiteraard wordt uw logo in de PraktijkApp verwerkt en ontwerpen we voor u een design die de look en feel heeft van uw eigen huisstijl of logo.


U ontvangt van ons een promotie banner voor op uw website, zodat uw patiënten weten dat u uw eigen App heeft. Daarnaast krijgt u een unieke login voor ons App Beheer waarin u eenvoudig de inhoud van uw App kunt beheren.


De Mijn Tandarts App wordt regelmatig geupdate, dit is in de prijs inbegrepen

» Direct inschrijven

Pakket Plus

Als u kiest voor het Plus pakket dan kunnen uw patiënten uw app onder uw eigen praktijknaam in de AppStore en Google Play Store vinden. We verzorgen de aanvraag richting Apple en uw PraktijkApp wordt aangepast aan de kleuren van uw huisstijl, zodat de App aansluit bij de uitstraling van uw praktijk.


U ontvangt van ons een AppStore banner en een Android banner met bijbehorende links naar uw Plus App. Ook krijgt u toegang tot het App Beheer waarin u eenvoudig de inhoud van uw App kunt beheren.


De Mijn Tandarts App wordt regelmatig geupdate. U kunt zelf aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken tegen een minimale kostprijs.

» Direct inschrijven
Pakketvergelijking BASIC PLUS
Geschikt voor Apple & Android
Zelf afbeeldingen/teksten beheren
Eigen praktijklogo in uw app
Afspraken versturen ZONDER Exquise € 100 p/j € 100 p/j
Afspraken versturen MET Exquise € 0,08 p/b € 0,08 p/b
Gratis afspraakherinnering
Webagenda
Aantal gebruikers/patiënten Onbeperkt Onbeperkt
Design aangepast op praktijkkleuren
Vormgeving op maat
In AppStore® onder eigen praktijknaam
Updates inbegrepen
Virtual Tour € 9,95
1000 Patiëntenkaartjes € 100 € 200
Levertijd 1 week 4 weken
Eenmalige opstartkosten € 0 € 590
Beheerkosten € 500 p/j € 750 p/j
Inschrijven Inschrijven

EXQUISE KOPPELING

Gebruikt u Exquise? Deze functie is nog in ontwikkeling en werkt reeds in de TP Culemborg App. Onze patienten in Culemborg en omstreken zijn nu al razende enthousiast. Onze patiënten ontvangen de afspraak/afspraken in de TP Culemborg App en kunnen met één druk op de knop de afspraak/afspraken opslaan in de App. Tevens vind automatisch synchronisatie plaats met de smartphone-agenda van uw patiënt. Elke patiënt ontvangt gratis 2 reminders van de betreffende afspraken. In de Mijn Tandarts App is de koppeling ook al ingebouwd en moeten we nog kleine wijzigingen aanbrengen

Heeft u geen Exquise? Geen probleem! Ook u kunt gebruik maken van deze efficiënte en kostenbesparende methode om uw patiënten te herinneren aan hun afspraak. Voor 100 euro per jaar bieden wij ook u de mogelijkheid om uw afspraken rechtstreeks naar de smartphone van uw patiënt te versturen. De methode is verder gelijk aan die van de Exquise koppeling. U patiënt ontvangt dus ook de afspraken in zijn of haar app en ontvangt gratis 2 reminders voor elke afspraak. Voor slechts 100 euro per jaar kunt u onbeperkt afspraken versturen.

WACHTKAMERNET WIFI

Met de speciaal ontwikkelde versie van Wachtkamernet voor de praktijkApp kunnen patiënten makkelijk via het WiFi netwerk uw praktijkApp downloaden. Een monteur van Wachtkamernet verzorgt de aansluiting en de installatie. Geeft u op de inschrijfpagina aan of u geïnteresseerd bent en wij verzorgen de rest.
wachtkamernet-logo


Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. iPhone, iPad en AppStore zijn geregistreerde handelsnamen van Apple.

Henry Schein Complan_logo        
© 2024 - PRAKTIJKAPP • Site by: ClassDesign
Appbeheer login | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Verwerkersovereenkomst | Contact