Testimonials

Wijsman en Koster Tandartsen

Met de aanschaf van de “Mijn tandarts App” hebben wij onze praktijk via alle moderne digitale media bereikbaar gemaakt. Patiënten zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om een aanvraag voor een afspraak te doen. Verder hebben ze nu altijd onze contactgegevens bij de hand. Gecombineerd met de Kiespijn-Pro app zijn onze patiënten 24-7 verzekerd van professionele tandheelkundige hulp via de smart-phone. Dit gaat de komende tijd alleen maar groeien en zal, denk ik, uiteindelijk een belangrijker contactmedium zijn dan onze website. Chapeau voor de ontwikkelaars en bedankt voor jullie hulp bij de installatie en het invullen van alle gegevens.

Tandarts-praktijkeigenaar
Drs. W.L.E. Koster


HELMI’S DENTAL CARE

Wij zijn nu ruim een 4 maanden geleden aangesloten bij ‘mijn tandarts’ praktijk app en hebben gelijk heel veel enthousiaste reacties gekregen van onze patiënten. De app is makkelijk te bedienen en onze patiënten hebben zo een snellere toegang tot relevante informatie over onze praktijk en onze werkwijze. Wij krijgen ook regelmatig afspraak verzoeken via de app binnen, daar worden de balie medewerkers enthousiast van! De praktijk app is zeker een waardevolle aanvulling op onze zorg en het geeft onze patiënten een meer betrokken gevoel aan Helmi’s Dental Care.

Tandarts-praktijkeigenaar
Drs. S. Helmi


Tandartspraktijk van der Wielen

Remy Hurx“Met de meest recente versie van de praktijkapp, heb ik echt een visitekaartje voor mijn patiënt in handen. Die heeft zo alle informatie over de praktijk bij de hand en kan nu ook gebruik maken van interessante hulpmiddelen. Zo is er de poetstimer inclusief poetslied dat kinderen echt geweldig vinden en waardoor ze zelf(s) vragen om tanden te poetsen! Daarnaast helpt de nieuwe mogelijkheid om de door mij aan de stoel gegeven instructies op te nemen en ‘s avonds op de smartphone terug te kijken enorm in de therapietrouw van de patiënt. En met de nieuwe layout ziet het geheel er zeer mooi en professioneel uit. Wil je wat extra’s bieden aan je patiënt, wil je enthousiaste, dental-minded patiënten, dan kun je, als moderne mondzorgpraktijk, eigenlijk niet om de praktijkapp heen!”

Tandarts-praktijkeigenaar
Drs. I. van der Wielen


Mondzorg Nieuwerkerk

Vanaf de lancering van de praktijkapp ben ik aangesloten bij de mijn tandarts App. Mijn praktijk zit in de randstad en is jong en groeiend. In de randstad heerst een sterke ik-mentaliteit en je doet jezelf als jonge ondernemer een plezier door een duidelijk product neer te zetten waar mensen snel, gemakkelijk en goed(koop) mee kunnen werken. Mijn patiënten kunnen nu met hun smartphone alle informatie vinden over de praktijk. Het mooiste aan de Praktijkapp is dat patiënten hun eigen afspraakbeheer customizen. Dit voorkomt onnodig afspraken verzuim en is een win-win situatie voor mijn onderneming.

Tandarts-praktijkeigenaar
Drs. R.N. Polderman


Tandartspraktijk Hurx

Remy HurxEerst wilden we een mobiele website voor onze praktijk laten ontwikkelen. Totdat we de praktijkApp tegenkwamen. Na inschrijving konden onze patiënten er al na 3 dagen gebruik van maken. De eerste reacties waren meteen positief. Men vindt het fijn om van te voren alvast wat informatie in te winnen over een bepaalde behandeling. Met de komst van onze App is de informatie over onze praktijk ook snel te vinden, men hoeft niet meer te zoeken naar informatie. Het gebruik van smartphones zal in de toekomst alleen maar groter worden, we zijn blij dat we deze service kunnen aanbieden tegen een geringe prijs in vergelijking tot de ontwikkeling van een mobiele website.

Tandarts-praktijkeigenaar
Drs. R. Hurx


Henry Schein Complan_logo        
© 2024 - PRAKTIJKAPP • Site by: ClassDesign
Appbeheer login | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Verwerkersovereenkomst | Contact